Produkter Tjenester Meny

Sanitær-, varme- og sprinkleranlegg

Vi i Brændes Rørleggerforretning hadde oppdraget med sanitær-, varme- og sprinkleranlegget på Thon-hotellet i Fosnavåg. Bygget er et flerbrukshus med kino, konsertsal og til og med en skipssimulator i tillegg til hotell.

Brændes Rørleggerforretning AS har hatt oppdraget med sanitær-, varme- og sprinkleranlegget på det nye Thon-hotellet i Fosnavåg. Bygget er et flerbrukshus med kino, konsertsal og til og med en skipssimulator i tillegg til hotell.

Hotelldelen eies og drives av Thon med lokale aksjeeiere, mens kino og konsertsal er eiet av kommunen og lokale aksjeeiere. Skipssimulatoren eies av rederne i lokalmiljøet og er laget for offshorenæringen i området for å vedlikeholde kunnskapene til maritimt personell.

I prosjektet inngår også et kaianlegg med en kaifront på 140 meter, hvor deler av kaien brukes til å legge ut flytebrygger for fritidsfartøy. Planleggingen av det innholdsrike bygget startet allerede i 2004. Da endelig beslutning om å lage flerbrukshuset ble tatt, ble det hele ferdig til avtalt tid.